Поемете по пътя на Вашия успех сега!

Защо АДД-България?

АДД-България е лидер в смарт метеринг сферата за Югоизточна Европа. Това е една динамично развиваща се индустрия – системите за дистанционно отчитане и управление на ресурси са все по-търсени на пазара, но и все по-наложителни. Енергийната ефективност е приоритет номер едно, както за бизнеса и общините, така и за всеки отделен човек.

Ставайки част от нашия екип, Вие ще имате невероятна възможност да работите в единствената българска компания, която развива такива технологии. Развойната дейност е обширна – разработваме собствени хардуерни устройства и приложния, софтуер за тях, тестваме цялостната система, произвеждаме я в чисто новата си производствена база, внедряваме системата в реална среда и правим висококачествена поддръжка. Това е цялостен жизнен цикъл на продукт, в който Вие ще имате пряко и непряко участие, в зависимост от Вашата позиция.

Какво предлагаме?

  • Идеални възможности за реализация на Вашия потенциал;
  • Предизвикателни проекти в бързо развиваща се индустрия;
  • Възможност за кариерно развитие;
  • Перфектни условия на труд;
  • Възможност за работа в екип от млади, талантливи и успешни специалисти;
  • Конкурентно заплащане.

Отворени позиции

Винаги търсим нови таланти, които да се присъединят към нашия екип. Ако смятате, че сме правилния работодател за Вас, моля изпратете ни CV и мотивационно писмо на jobs@add-bg.com

Стажантски програми

Стажантските програми на АДД-България са насочени към Вас – амбициозни и търсещи млади хора. Чрез тях Вие ще имате възможност да докажете своя потенциал, да придобиете ценен опит от реално участие в проекти, както и да намерите своята първа постоянна работа в най-бързо развиващата се българска компания за разработка на смарт метеринг системи. Много млади хора като Вас вече са добри специалисти, благодарение на доверието, което взаимно си гласувахме – ние в техния потенциал, те във възможностите, които им предоставяме.

 

Моля, изпратете Вашето CV и мотивационно писмо на адрес: internship@add-bg.com

Ще се свържем с Вас при първа възможност.